»
Spalatoare si chiuvete din inox

Spalatoare, cuve si chiuvete din inox

F.D. Firmex este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete profesionale din inox, cuve din inox si spalatoare din inox venind in intampinarea nevoilor clientilor cu multiple optiuni si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala sau de restaurant. Spalatoarele din inox asamblate si comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp pe cuvele, chiuvetele sau spalatoarele din inox. Suprafata neporoasa a cuvelor, chiuvetelor sau spalatoarelor din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului.

In cadrul categoriei Chiuvete din inox sunt disponibile diverse variante de chiuvete:  chiuvete din inox cu una, doua sau trei cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni  500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm, cu sau fara picurator, si chiuvete de bucatar cu actionare la genunchi.

In cadrul categoriei Cuve din inox poti gasi cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni  500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm, ideale pentru a fi utilizate in cadrul proiectulu dumneavoastra, incastrate pe un blat de lucru sau montate in diferite spatii.

In cadrul categoriei Spalatoare din inox punem la dispozitia clientilor spalatoare din inox cu una, doua sau trei cuve, cu sau fara picurator. Toate variantele de spalatoare din inox pot fi dotate cu polita inferioara si inaltator la perete (rebord). Spalatoarele din inox comercializate de F.D. Firmex au structura rigida, realizata integral din otel inox, cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni, margini ambutisate antipicurare si picioare reglabile pe inaltime, realizate din teava rectangulara sectiune  40x40 mm.

In cadrul categoriei Spalatoare din inox tip dulap sunt disponibile spalatoare din inox cu una, doua sau trei cuve, cu sau fara picurator si usi glisante. Toate variantele de spalatoare din inox pot fi dotate cu polita inferioara si inaltator la perete (rebord). Spalatoarele din inox tip dulap comercializate de F.D. Firmex au structura rigida, realizata integral din otel inox, cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni (500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm), margini ambutisate antipicurare, picioare reglabile pe inaltime si usi glisante.

Comercializam cu livrare din stoc o gama laga de accesorii pentru chiuvete din inox industriale: baterie cu actionare la antebrat, baterie cu dus pentru prespalare,ventile si tuburi de preaplin.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!