»
Spalatoare si chiuvete din inox » Spalatoare din inox » Spalatoare din inox cu 3 cuve

Spalatoare din inox cu 3 cuve

F.D. Firmex este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete profesionale din inox, cuve din inox si spalatoare din inox venind in intampinarea nevoilor clientilor cu multiple optiuni si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala sau de restaurant. Spalatoarele din inox asamblate si comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp pe cuvele, chiuvetele sau spalatoarele din inox. Suprafata neporoasa a cuvelor, chiuvetelor sau spalatoarelor din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului.

In cadrul categoriei Spalatoare din inox punem la dispozitia clientilor spalatoare din inox cu una, doua sau trei cuve, cu sau fara picurator. Toate variantele de spalatoare din inox pot fi dotate cu polita inferioara si inaltator la perete (rebord). Spalatoarele din inox comercializate de F.D. Firmex au structura rigida, realizata integral din otel inox, cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni, margini ambutisate antipicurare si picioare reglabile pe inaltime, realizate din teava rectangulara sectiune  40x40 mm.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii