»
Hote profesionale din inox » Hote inox centrale

Hote profesionale din inox centrale

Hotele profesionale centrale au structura monobloc si sunt confectionate integral din otel inoxidabil de calitate superioara, cu finisaje satinate tip Scotch Brite, corescpund normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Hota centrala din inox are o forma clasica si usor de intretinut, fiind recomandata pentru a fi suspendata din tavan in bucatariile comerciale.
Lungimi disponibile: 1000 - 3000 mm
Latimi disponibile: 1200 mm, 1500 mm, 1800 mm, 2200 mm, 2500 mm.

Aceste echipamente de captare si extractie sunt disponibile in doua variante:
Hote profesionale din inox centrale, cu ventilator
Hote profesionale din inox centrale, fara ventilator

Gama noastra de hote din inox ofera multiple optiuni de montare si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala sau de restaurant. Toate hotele profesionale din inox produse de F.D. Firmex sunt echipate cu filtre anti grasime tip labirint, formate din lamele dispuse asimetric, au decupaj rectangular pentru racordul tubulaturii si sunt dotate cu canal colector si robinet de scurgere a grasimilor. In plus, in functie de necesitatile spatiului si de cantitatea/tipul de alimente peparate zilnic, se poate opta pentru echiparea hotei cu un ventilator intern sau extern. La cerere, hotele din inox comercializate de noi se pot echipa cu regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime, stut circular pentru racord, tubulatura rectangulara sau tubulatura circulara si piese speciale de tubulatura precum: reductii, coturi, protectii de ploaie, etc.
 

In plus, comercializam cu livrare din stoc accesorii pentru hote profesionale din inox (filtre tip labirint, racorduri circulare, accesorii pentru iluminat) si ventilatoare interne sau ventilatoare externe pentru hote profesionale. Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale. Contacteaza-ne in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor tale!