»
Spalatoare si chiuvete din inox » Chiuvete din inoxChiuvete din inox

Chiuvetele din inox comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite al chiuvetelor profesionale din inox confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa chiuvetelor din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului. Chiuvetele sunt fabricate prin presare dintr-o singura foaie de material si au margini ambutisate care impiedica scurgerea apei de pe suprafata acestora. Compania noastra este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete din inox, astfel:  chiuvete din inox cu una, doua sau trei cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni  (500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm), cu sau fara picurator, si chiuvete de bucatar cu actionare la genunchi.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii