»
Hote profesionale din inox » Hote inox centrale » Hote centrale cu ventilator

Hote centrale cu ventilator

Hotele profesionale centrale au structura monobloc si sunt confectionate integral din otel inoxidabil de calitate superioara, cu finisaje satinate tip Scotch Brite, corescpund normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Hota centrala din inox are o forma clasica si usor de intretinut, fiind recomandata pentru a fi suspendata din tavan in bucatariile comerciale.
Lungimi disponibile: 1000 - 3000 mm
Latimi disponibile: 1200 mm, 1500 mm, 1800 mm, 2200 mm, 2500 mm.

Gama noastra de hote din inox ofera multiple optiuni de montare si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala sau de restaurant. Toate hotele profesionale din inox produse de F.D. Firmex sunt echipate cu filtre anti grasime tip labirint, formate din lamele dispuse asimetric, au decupaj rectangular pentru racordul tubulaturii si sunt dotate cu canal colector si robinet de scurgere a grasimilor. In plus, in functie de necesitatile spatiului si de cantitatea/tipul de alimente peparate zilnic, se poate opta pentru echiparea hotei regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime, stut circular pentru racord, tubulatura rectangulara sau tubulatura circulara si piese speciale de tubulatura precum: reductii, coturi, protectii de ploaie, etc.
 
Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale. Contacteaza-ne in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor tale!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii