»
Ventilatoare hote profesionale » Ventilatoare in linie

Ventilatoare in linie

F.D. Firmex este direct importator si va pune la dispozitie diverse tipuri de ventilatoare pentru hote profesionale (cunoscute ca motor pentru hota). Ventilatoarele in linie comercializate de noi au debite cuprinse intre 880 mc/h si 1600 mc/h si sunt disponibile la cele mai bune preturi de pe piata, cu livrare rapida din stoc. Acest model de ventilatoare este echipat cu motor electric cu transmisie directa, clasa de izolatie electrica F si are factor de protectie IP 54. Carcasa si rotorul ventilatoarelor in linie sunt confectionate din otel galvanizat.

F.D. Firmex respecta prevederile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si are in derulare un contract de preluare a responzabilitatii in domeniul DEEE cu Asociatia Environ. Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE). Va rugam sa consultati site-ul www.environ.ro pentru mai multe informatii. FD Firmex S.R.L. este inregistrat cu numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice:  RO-EEE-2164-2021-04-28.

Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii