»
Hote profesionale din inox

Hote profesionale din inox

Hotele profesionale din inox comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara ce corespunde normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite confera acestor echipamente de captare si extractie un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, si zgarieturi ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor echipamente de captare si extractie are proprietatea de a respinge murdaria, reducand semnificativ timpul de curatare si intretinere si crescand astfel durata de viata a produsului.

Aceste echipamente de captare si extractie sunt disponibile in mai multe variante:
Hote profesionale din inox gama Snack
Hote profesionale din inox gama Block
Hote profesionale din inox cubice de perete
Hote profesionale din inox centrale
Hote profesionala din inox cu inductie

In plus, comercializam cu livrare din stoc accesorii pentru hote profesionale din inox (filtre tip labirint, racorduri circulare, accesorii pentru iluminat) si ventilatoare interne sau ventilatoare externe pentru hote profesionale. Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Gama noastra de hote profesionale din inox ofera multiple optiuni de montare si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie profesionala, restaurant, bar, cafenea, fast-food, cantina, pizzerie, covrigarie sau patiserie. Toate hotele profesionale din inox produse de F.D. Firmex sunt echipate cu filtre anti grasime tip labirint, formate din lamele dispuse asimetric, au decupaj rectangular pentru racordul tubulaturii si sunt dotate cu canal colector si robinet de scurgere a grasimilor. In plus, in functie de necesitatile spatiului si de cantitatea/tipul de alimente peparate zilnic, se poate opta pentru echiparea hotei cu un ventilator intern sau extern. La cerere, hotele din inox comercializate de noi se pot echipa cu regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime, stut circular pentru racord, tubulatura rectangulara sau tubulatura circulara si piese speciale de tubulatura precum: reductii, coturi, protectii de ploaie, etc.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!