»
Ventilatoare hote profesionale » Ventilatoare box

Ventilatoare box

F.D. Firmex este direct importator si va pune la dispozitie diverse tipuri de ventilator pentru hota profesionala cu debite cuprinse intre 1000 si 16000 mc/h la cele mai bune preturi de pe piata, cu livrare rapida din stoc.

Ventilatoarele box sunt ventilatoare centrifugale cu dubla admisie montate  pe elemente antivibratie, in cutie fonoizolata, cu grad de rezistenta la foc M1. Cutia ventilatorului este alcatuita din panouri detasabile confectionate din otel zincat, montate pe o structura din aluminiu. Ventilatoarele tip box sunt utilizate, in general, pentru proiecte de ventilatie generala a birourilor, spatiilor comerciale, restaurantelor si bucatariilor comerciale. Tensiunea nominala este 230V/50 Hz pentru ventilatoarele centrifugale cu alimentare monofazata si 230/400V/50Hz pentru cele cu alimentare trifazata. Aceste echipamente permit diferite pozitii de montaj datorita refularii ajustabile. Carcasa ventilatorului este confectionata din otel zincat de calitate si este adaptata mediilor externe fiind rezistenta la intemperii, iar la cerere aceasta poate fi prevazuta cu robinet pentru drenajul grasimii si al condensului.  Clasa F de izoloare electrica a motorului si gradul de protectie IP 55 recomanda aceste ventilatoare centrifugale pentru montajul in aer liber garantand protectie contra patrunderii prafului si a apei.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii