»
Spalatoare si chiuvete din inox » Mese din inox cu spalator

Mese din inox cu spalator

Mesele din inox cu spalator comercializate de F.D. Firmex sunt confectioate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Aceste echipamente reprezinta alegerea ideala atunci cand ai nevoie de o combinatie intre o masa de lucru din inox si un spalator. Finisajul satinat Scotch Brite al meselor din inox cu spalator confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor piese de mobilier din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului. Chiuvetele componente ale spalatoarelor sunt fabricate prin presare dintr-o singura foaie de material si au margini ambutisate care impiedica scurgerea apei de pe suprafata acestora.

Optional, masa din inox cu spalator se poate realiza si in urmatoarele variante:
- cu orificiu pentru debarasare si loc pentru cosul de gunoi
- structura tip dulap cu usi glisanteSunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspunde

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii