»
Ventilatoare hote profesionale » Ventilatoare interne hote

Ventilatoare interne pentru hote profesionale

F.D. Firmex este direct importator si va pune la dispozitie diverse tipuri de ventilator pentru hota profesionala cu debite cuprinse intre 1000 si 16000 mc/h la cele mai bune preturi de pe piata, cu livrare rapida din stoc.

Ventilatoarele centrifugale cu dubla aspiratie se utilizeaza pentru montajul in incinta hotelor profesionale folosite la extractia aerului incarcat cu vapori grasi din bucatariile comerciale. Ventilatoarele interne pentru hote sunt echipate cu motor electric ce are transmisie directa, tensiune de alimentare 230V/50Hz, temperatura maxima de trecere a aerului la functionarea continua  este de 70 grade C. Clasa F de izoloare electrica a motorului, gradul de protectie IP 55, carcasa si rotorul confectionate din otel galvanizat recomanda aceste ventilatoare centrifugale pentru montajul in incinta hotelor garantand protectie contra patrunderii si depunerii vaporilor.

Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii