»
Mese si mobilier din inox

Masa inox restaurant si dulap din inox

Mesele profesionale din inox comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara ce corespunde normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport optim calitate-pret. Finisajul satinat Scotch Brite al meselor profesionale din inox confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor mese profesionale confectionate din otel inoxidabil respinge murdaria, timpul de curatare si intretinere este redus semnificativ iar durata de viata a produsului este crescuta.

In cadrul acestei categorii de produse sunt disponibile urmatoarele tipuri de echipamente:
Mese din inox - seria 600
Mese din inox - seria 700
Mobilier din inox tip dulap
Accesorii pentru mobilier din inox


In functie de necesitati, sunt disponibile mese de lucru din inox cu inaltator la perete (rebord) sau mese centrale. Ambele variante pot fi dotate cu una sau mai multe polite inferioare. Mesele profesionale comercializate de F.D. Firmex au structura rigida, realizata integral din otel inox si picioare reglabile pe inaltime realizate din teava rectangulara 40x40 mm. Gama noastra de mese din inox ofera multiple dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie profesionala, restaurant, bar, cafenea, fast-food, cantina, pizzeria, covrigarie sau patiserie.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!