»
Spalatoare si chiuvete din inox » Accesorii chiuvete din inox

Accesorii pentru chiuvete din inox

Comercializam cu livrare din stoc accesorii pentru chiuvete din inox industriale: baterie cu actionare la antebrat, baterie cu dus pentru prespalare, ventile si tuburi de preaplin.

F.D. Firmex este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete profesionale din inox, cuve din inox si spalatoare din inox venind in intampinarea nevoilor clientilor cu multiple optiuni si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala sau de restaurant. Spalatoarele din inox asamblate si comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp pe cuvele, chiuvetele sau spalatoarele din inox. Suprafata neporoasa a cuvelor, chiuvetelor sau spalatoarelor din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului.

Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii