»
Spalatoare si chiuvete din inox » Spalatoare din inox

Spalatoare din inox

Spalatoarele din inox comercializate de F.D. Firmex sunt confectioate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite al spalatoarelor profesionale din inox confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor piese de mobilier din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului. Chiuvetele componente ale spalatoarelor sunt fabricate prin presare dintr-o singura foaie de material si au margini ambutisate care impiedica scurgerea apei de pe suprafata acestora. 

In cadrul categoriei Spalatoare din inox punem la dispozitia clientilor spalatoare din inox cu o cuva si spalatoare din inox cu doua cuve cu sau fara picurator. Toate variantele de spalatoare din inox pot fi dotate cu polita inferioara si inaltator la perete (rebord). Spalatoarele din inox comercializate de F.D. Firmex au structura rigida, realizata integral din otel inox, cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni (500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm), margini ambutisate antipicurare si picioare reglabile pe inaltime, realizate din teava rectangulara din inox sectiune 40x40 mm.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!