»
Despre noi

Despre noi 

Producator hote profesionale si mobilier din inox pentru bucatarii comerciale

Direct importator pentru o gama larga de chiuvete si cuve profesionale din inox,  ventilatoare pentru hote profesionale si variatoare de turatie

Filtre inox tip labirint F.D. Firmex F.D. Firmex SRL este o afacere de familie cu o experienta de peste 26 ani in domeniul confectiilor metalice din inox. Iubim ceea ce facem, acordam o atentie deosebita detaliilor si finisajelor si lucram cu respect fata de clientul final. Evolutia pietei ne-a confirmat faptul ca este necesara extinderea gamei de produse cu care venim in intampinarea clientilor nostri, iar experienta acumulata pe parcursul acestor ani a condus la perfectionarea continua si la ridicarea standardelor de calitate. Hotele profesionale si mobilierul din inox, foarte util in sectorul HoReCa, dar si in unitati sanitare de tipul spitalelor, cabinetelor medicale, cabinetelor veterinare, este acum principalul obiect de activitate al societati noastre. In plus, suntem direct importator pentru mai multe tipuri de ventilatoare pentru hote profesionale (popular motoare pentru hote) si automatizari pentru acestea (variatoare de turatie si convertizoare de frecventa), pe care le comercializam la cele mai bune preturi, cu livrare rapida din stoc.

Inoxul  este caracterizat de o actualitate atemporala si de faptul ca se poate integra cu usurinta in orice bucatarie profesionala. Acest material, este superior otelurilor uzuale deoarece are proprietati anticorozive, este rezistent termic si poseda un strat protector care respinge murdaria. Mobilierul pentru bucatarii comerciale realizat din inox corespunde prevederilor legale, precum Ordinul Nr. 976 din 16 decembrie 1998. Toate aceste caracteristici recomanda echipamentele din inox si mobilierul din inox ca fiind ideale pentru bucatariile de restaurant, cantine, fast-food, sali de mese, covrigarii, patiserii, unitati sanitare si lista poate sa continue.

Gama noastra de produse cuprinde: hote profesionale din inox, spalatoare si chiuvete din inox, mese si mobilier din inox, ventilatoare pentru hote, regulatoare de turatie si convertizoare de frecventa. Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier din inox personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.

Incepand din 2017 suntem prezenti si pe SEAP / SICAP, platforma publica de achizitii publice, locul in care autoratile publice, institutiile publice si intreprinderile statului pot accesa catalogul nostru si pot urma procedura de cumparare directa de hote profesionale, mese si dulapuri din inox, spalatoare, chiuvete si cuve din inox, sau ventilatoare si automatizari pentru ventilatoare.

Ne dorim sa ramanem intotdeauna conectati cu clientii nostri si sa venim in intampinarea necesitatilor reale ale acestora. Nu ezita si apreciaza pagina noastra de Facebook pentru a fii mereu la curent cu noutatile,  a beneficia de ofertele speciale disponibile, a ne transmite solicitari, sau pentru a ne oferi feedback-ul tau!  smiley

 

Ai intrebari legate de un produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret?
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate.
Vei ramane surprins de preturile noastre mici!