»
Despre noi

Despre noi 

F.D. Firmex SRL este o afacere de familie cu o experienta de peste 26 ani in domeniul confectiilor metalice din inox. Evolutia pietei a contribuit la extinderea gamei de produse cu care venim in intampinarea clientilor nostri, iar experienta acumulata pe parcursul acestor ani a condus la perfectionarea continua si ridicarea standardelor de calitate. Mobilierul din inox, foarte util in sectorul HoReCa, este acum principalul obiect de activitate al societati noastre. In plus, suntem direct importator pentru mai multe tipuri de ventilatoare pentru hote profesionale si automatizari pentru acestea (variatoare de turatie si convertizoare de frecventa), pe care le comercializam la cele mai bune preturi, cu livrare rapida din stoc.

Inoxul  este caracterizat de o actualitate atemporala si de faptul ca se poate integra cu usurinta in orice bucatarie profesionala. Acest material, este superior otelurilor uzuale deoarece are proprietati anticorozive, este rezistent termic si poseda un strat protector care respinge murdaria. Mobilierul pentru bucatarii comerciale realizat din inox corespunde prevederilor legale, precum Ordinul Nr. 976 din 16 decembrie 1998. Toate aceste caracteristici recomanda echipamentele din inox si mobilierul din inox ca fiind ideale pentru bucatariile comerciale.

Gama noastra de produse cuprinde: hote profesionale din inox, spalatoare si chiuvete din inox, mese si mobilier din inox, ventilatoare pentru hote, regulatoare de turatie si convertizoare de frecventa. Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier din inox personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.

Ai intrebari legate de un produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate.
Vei ramane surprins de preturile noastre mici!