Echipamente profesionale din inox in SICAP

Informatii achizitii prin intermediul SICAP


Daca reprezinti o Autoritate publica, o Institutie publica sau una dintre Intreprinderile statului, poti achizitiona rapid si sigur echipamentele pe care le comercializam folosind Sistemul electronic de achizitii publice. Incepand din anul 2017, suntem prezenti in SICAP cu produse din portofoliul nostru, precum: hote profesionale din inox, hote din inox cu inductie, ventilatoare pentru hote profesionale, variatoare de turatie si convertizoare de frecventa, cuve, chiuvete si spalatoare profesionale din inox, mese de lucru din inox, mobilier din inox tip dulap, polite din inox, dar si diverse accesorii dedicate acestor echipamente profesionale.

La sectiunea Operatori economici ne gasesti cu urmatoarele date de identificare:
Denumire participant – F.D. Firmex SRL
Oras / Judet – Bucuresti / Sector 5
Cod Unic de Inregistrare - RO 3596200
Tip - Ofertant

Echipamentele si mobilierul din otel inoxidabil sunt general acceptate si recomandate in sectorul HoReCa, cantine, bucatarii profesionale, unitati sanitare, cabinete medicale, spitale, dar si pentru utilizarea in alte spatii.

Pasi de urmat pentru achizitii prin SICAP
Pasul 1: Identifica produsele necesare pe www.fdfirmex.ro
Pasul 2: Contacteaza-ne telefonic sau prin e-mail pentru a putea stabilii detalii de ordin tehnic.
Pasul 3: Daca in catalogul nostru din SICAP nu sunt listate echipamentele necesare, noi vom publica produsul/ produsele/ un pachet de produse, pentru a putea finaliza achizitia direct prin intermediul Sistemului electronic de achizitii publice SICAP.
Pasul 4: Urmati procedura de Cumparere directa din SICAP.
 
Te invitam sa ne contactezi pentru orice informatii, nelamuriri sau daca ai intrebari si iti multumim pentru atentia acordata site-ului www.fdfirmex.ro si produselor noastre, de a caror calitate speram sa te convingi cat mai curand!