»
Hote profesionale din inox » Hote inox tip Block » Hote Block cu ventilator

Hote profesionale din inox gama Block cu ventilator intern

Hotele profesionale din gama Block au structura monobloc si sunt confectionate integral din otel inoxidabil de calitate superioara, cu finisaje satinate tip Scotch Brite, corespund normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Hota din inox tip Block are o forma clasica si este usor de intretinut, fiind ideala pentru a fi montata pe perete in bucatariile comerciale cu inaltime mai mare de 2,5 metri. Hotele profesionale din inox, din gama Block, sunt dotate cu cu filtre antigrasime tip labirint, canal colector, robinet de scurgere a grasimilor si ventilator centrifugal intern cu aspiratie dubla si zgomot redus in functionare.

Gama noastra de hote din inox ofera multiple optiuni de montare si dimensiuni care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie profesionala, restaurant, bar, cafenea, fast-food, cantina, pizzerie, covrigarie sau patiserie. Toate hotele profesionale din inox produse de F.D. Firmex sunt echipate cu filtre anti grasime tip labirint, formate din lamele dispuse asimetric, au decupaj rectangular pentru racordul tubulaturii si sunt dotate cu canal colector si robinet de scurgere a grasimilor. La cerere, hotele din inox comercializate de noi se pot echipa cu regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime, stut circular pentru racord, tubulatura rectangulara sau tubulatura circulara si piese speciale de tubulatura precum: reductii, coturi, protectii de ploaie, etc.

Hota din inox tip Block cu ventilator intern este echipata cu un ventilator centrifugal cu dubla aspiratie, special conceput pentru a fi utilizat la montajul in incinta hotelor profesionale. Ventilatoarele interne utilizate la hotele profesionale sunt echipate cu motor electric ce are transmisie directa, tensiune de alimentare 230V/50Hz, temperatura maxima de trecere a aerului la functionarea continua  este de 70 grade C. In plus, clasa F de izoloare electrica a motorului, gradul de protectie IP 55, carcasa si rotorul confectionate din otel galvanizat recomanda aceste ventilatoare centrifugale pentru montajul in incinta hotelor garantand protectie contra patrunderii si depunerii vaporilor. 

Comercializam cu livrare din stoc accesorii pentru hote profesionale din inox (filtre tip labirint, racorduri circulare, accesorii pentru iluminat) si ventilatoare interne sau ventilatoare externe pentru hote profesionale.
Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.


Hotele profesionale din inox comercializate de F.D. Firmex sunt disponibile in mai multe variante:

Hote profesionale din inox gama Snack
Hote profesionale din inox gama Block
Hote profesionale din inox cubice de perete
Hote profesionale din inox centrale
Hote profesionala din inox cu inductie

Doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit?

Contacteaza-ne!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii