»
Spalatoare si chiuvete din inox » Spalatoare din inox

Spalatoare din inox profesionale

Spalatoarele F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat, tip Scotch Brite, al spalatoarelor profesionale din inox confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor piese de mobilier din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand confort in utilizare si o durata de viata crescuta a produsului. Chiuvetele componente ale spalatoarelor sunt fabricate prin presare dintr-o singura foaie de otel inoxidabil tip AISI 304, au margini ambutisate care impiedica scurgerea apei de pe suprafata acestora, iar colturile sunt rotunjite cu scopul de a preveni depunerea reziduurilor. Cadrul spalatorului este realizat (standard) din otel inoxidabil tip AISI 430 si are structura solida, sudata si nedemontabila. Spalatoarele sunt prevazute cu orificiu pentru montajul bateriei.

enlightened BONUS: Accesorii de scurgere si ventil pentru toate spalatoarele din inox!

In cadrul categoriei Spalatoare din inox punem la dispozitia clientilor spalatoare din inox cu o cuva si spalatoare din inox cu doua cuve cu sau fara picurator, spalatoare din inox cu trei cuve, spalatoare din inox cu  cuva mare. Pentru a acoperi o gama cat mai mare de nevoi, fabricam si spalatoare din inox tip dulap cu usi glisante. Spalatoarele din inox tip dulap au avantajul de a masca racordurile si de a impiedica depunerea prafului pe obiectele/materiile prime depozitate in spatiul de sub chiuveta. Toate variantele de spalatoare din inox pot fi dotate cu polita inferioara si inaltator la perete (rebord). Spalatoarele din inox comercializate de F.D. Firmex au cuve fonoabsorbante de mari dimensiuni care ajuta la eficientizarea proceselor si a fluxurilor de productie dintr-un restaurant, cantina, unitate sanitara, fast-food, etc. (exemple: 500x500x300 mm, 500x400x250 mm, 400x400x250 mm, 700x500x400  mm, 960x510x380 mm, 1600x510x300 mm).

Doresti consultanta pentru alegerea spalatorului din inox potrivit?

Contacteaza-ne!

F.D. Firmex este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete profesionale din inox si cuve din inox venind in intampinarea nevoilor clientilor cu multiple optiuni si dimensiuni care sa se potriveasca perfect necesitatilor spatiului si specificului activitatii. In plus, comercializam cu livrare din stoc o gama larga de accesorii pentru chiuvete din inox industriale: baterii cu actionare la antebrat, baterii cu dus pentru prespalare, baterii cu actionare la pedala, pipe, robineti, ventile si tuburi de preaplin.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier din inox personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.