»
Ventilatoare hote profesionale » Piese de schimb ventilatoarePiese de schimb pentru ventilatoare

Comercializam cu livrare din stoc piese de schimb pentru ventilatoare: motoare electrice asincron  pentru ventilatoare interne, rotoare pentru ventilatoare externe, motoare electrice pentru ventilatoare cu aspiratie dubla, rotoare pentru ventilatoare cu aspiratie dubla, etc.

F.D. Firmex respecta prevederile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si are in derulare un contract de preluare a responzabilitatii in domeniul DEEE cu Asociatia Environ. Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE). Va rugam sa consultati site-ul www.environ.ro pentru mai multe informatii. FD Firmex S.R.L. este inregistrat cu numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice: RO-EEE-2164-2021-04-28. Preturile articolelor de tip EEE, comercializate de societatea noastra, includ costul de gestionare DEEE. Pe factura fiscala sunt evidentiate separat costurile de colectare, tratare si eliminare a DEEE

Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii