»
Hote profesionale din inox » Hote inox cu inductie

Hote profesionale din inox cu inductie

Hotele profesionale cu inductie au structura monobloc si sunt confectionate integral din otel inoxidabil de calitate superioara, cu finisaje satinate tip Scotch Brite, corespund normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Hota din inox cu inductie este recomandata pentru captarea si extractia poluantilor din bucatarii comerciale, acolo unde este necesara compensarea cu aer. Hotele profesionale din inox cu inductie sunt caracterizate de un dublu flux variabil de extractie si introducere a aerului pe toata lungimea lor si sunt echipate cu o fanta reglabila ce permite optimizarea gradului de inductie pentru linia de gatit.

Hotele profesionale cu inductie sunt disponibile in doua variante:
Hote profesionale din inox cu inductie, de perete 
Hote profesionale din inox cu inductie, centrale

In plus, in functie de necesitatile spatiului si de cantitatea/tipul de alimente peparate zilnic, se poate opta pentru echiparea cu un ventilator intern sau extern. La cerere, hotele din inox comercializate de noi se pot dota cu regulator de turatie, spoturi incastrate pe lungime, stut circular pentru racord, tubulatura rectangulara sau tubulatura circulara si piese speciale de tubulatura precum: reductii, coturi, protectii de ploaie, etc.


In plus, comercializam cu livrare din stoc accesorii pentru hote profesionale din inox (filtre tip labirint, racorduri circulare, accesorii pentru iluminat) si ventilatoare interne sau ventilatoare externe pentru hote profesionale. Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale. Contacteaza-ne in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea hotei profesionale si a ventilatorului potrivit necesitatilor tale!