»
Regulatoare de turatie

Regulatoare de turatie si convertizoare de frecventa

Regulatorul de turatie este utilizat pentru comanda motoarelor monofazate (cu tensiune ce poate fi controlata). Acest echipament poate comanda unul sau mai multe motoare electrice cat timp nu se depaseste limita maxima de intensitate a curentului. Calculul curentului maxim admis de variatorul de turatie se va face tinandu-se cont de curentul de pornire al echipamentelor pe care le actioneaza. Recomandam instalarea unei protectii termice pentru ventilatoarele care functioneaza cu variator de turatie.

Convertizorul de frecventa este un echipament utilizat in vederea modificarii vitezei de rotatie a unui motor electric in functie de aplicatia prestata. Constituie cea mai moderna modalitate de protectie a motoarelor electrice la scurtcircuit. Utilizarea convertizoarelor de frecventa poseda avantaje deloc neglijabile precum: optimizarea proceselor, protectia motorului comandat, turatie variabila si programabila, accelerare si decelerare programabila, economie de energie si necesitate redusa de mentenanta. De asemenea aceste echipamente va ofera posibilitatea de a alimenta un motor trifazat din reteaua electrica monofazata. Va recomandam utilizarea de convertizor de frecventa pentru ventilatoarele cu alimentare la 380V.

F.D. Firmex respecta prevederile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si are in derulare un contract de preluare a responzabilitatii in domeniul DEEE cu Asociatia Environ. Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE). Va rugam sa consultati site-ul www.environ.ro pentru mai multe informatii. FD Firmex S.R.L. este inregistrat cu numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice:  RO-EEE-2164-2021-04-28.

Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea unui regulator de turatie sau a unui convertizor de frecventa.

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii