»
Ventilatoare hote profesionale » Ventilatoare externe

Ventilatoare externe

F.D. Firmex este direct importator si va pune la dispozitie diverse tipuri de ventilator pentru hota profesionala cu debite cuprinse intre 1000 si 16000 mc/h la cele mai bune preturi de pe piata, cu livrare rapida din stoc.

Ventilatoarele centrifugale monoaspirante sunt echipamente de tip industrial concepute pentru a functiona in cele mai grele conditii de lucru si se utilizeaza, in special, pentru a fi montate extern la hote profesionale din inox utilizate in bucatariile comerciale, pentru ventilarea garajelor, a halelor si a diferitelor spatii de tip industrial. Ventilatoarele centrifugale externe sunt echipate cu motoare electrice de inalta eficienta incadrate in clasa S1 pentru regimul continuu de functionare cu zgomot redus la rece si in sarcina. Durata de viata a ventilatorului este sporita considerabil datorita faptului ca motorul electric este montat in afara curentilor de aer. Acest tip de ventilator centrifugal monoaspirant are presiune medie, aspiratie unilaterala si, la functionarea continua, suporta o temperatura maxima de trecere a aerului de 80 grade C. Tensiunea nominala este 230V/50 Hz pentru ventilatoarele centrifugale cu alimentare monofazata si 230/400V/50Hz pentru cele cu alimentare trifazata. Aceste echipamente permit diferite pozitii de montaj datorita refularii ajustabile. Carcasa ventilatorului este confectionata din otel zincat de calitate si este adaptata mediilor externe fiind rezistenta la intemperii, iar la cerere aceasta poate fi prevazuta cu robinet pentru drenajul grasimii si al condensului. Clasa F de izoloare electrica a motorului si gradul de protectie IP 55 recomanda aceste ventilatoare centrifugale pentru montajul in aer liber garantand protectie contra patrunderii prafului si a apei.

F.D. Firmex respecta prevederile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si are in derulare un contract de preluare a responzabilitatii in domeniul DEEE cu Asociatia Environ. Reteaua nationala de puncte de colectare Environ va ofera posibilitatea de a elimina in mod corect si responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE). Va rugam sa consultati site-ul www.environ.ro pentru mai multe informatii. FD Firmex S.R.L. este inregistrat cu numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice:  RO-EEE-2164-2021-04-28. Preturile articolelor de tip EEE, comercializate de societatea noastra, includ costul de gestionare DEEE. Pe factura fiscala sunt evidentiate separat costurile de colectare, tratare si eliminare a DEEE.

Te rugam sa ne contactezi in cazul in care doresti consultanta pentru alegerea ventilatorului potrivit necesitatilor bucatariei tale profesionale.

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii