Cuve din inox

Cuvele din inox comercializate de F.D. Firmex sunt confectioate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si va garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat Scotch Brite al cuvelor din inox confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp. Suprafata neporoasa a acestor cuve din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului.Cuvele sunt fabricate prin presare dintr-o singura foaie de material, au colturile rotunjite impiedicand depunerea de reziduuri. Compania noastra este importator direct si comecializeaza cuve din inox fonoabsorbante de mari dimensiuni 500x500x300 mm, 500x400x250 mm sau 400x400x250 mm, ideale pentru a fi utilizate in cadrul proiectului dumneavoastra, incastrate pe un blat de lucru sau montate in diferite spatii.

Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu dar, noi putem realiza la comanda piese de mobilier personalizate dupa cerintele si dimensiunile tale.
Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Cere oferta

Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta cu o cotatie de pret? Contacteaza-ne si iti raspundem prompt cu toate informatiile solicitate. Vei ramane surprins de preturile noastre mici!

Nume: *
 
Firma:
Telefon:
E-mail: *
   
Interes pentru (model produs):
 
Mesaj: *
 


* Campurile obligatorii