Aboneaza-te la canalul nostru de Youtube!

De ceva timp avem si noi, ca toate "afacerile care se respecta", un canal de Youtube, pe care il poti vizita daca apesi aici. Ca de obicei, timpul nu a fost chiar prietenul nostru si am comunicat cu intarziere aceasta noua "realizare". Suntem recunoscatori ca am reusit sa ne aliniem trendului digital al secolului si ne bucuram sa fim prezenti pe acest canal media. Speram sa venim in sprijinul celor care cauta sa fie cat mai informati si se documenteaza din surse multiple inainte de a lua o decizie de cumparare si, nu in ultimul rand, vrem sa ajutam la satisfacerea curiozitatii persoanelor care nu pot ajunge la noi pentru a vedea cum arata in realitate hotele profesionale, spalatoarele si chiuvetele din inox, mesele si mobilierul din inox, ventilatoarele pentru hote si celelalte accesorii pe care le comercializam.
 
Sunt cazuri in care dimensiunile standard nu se potrivesc oricarui spatiu, iar noi producem la comanda piese de mobilier din inox personalizate dupa cerintele si dimensiunile solicitate. Din acest motiv producem destul de mult mobilier din inox "custom-made", cu utilitate complexa, adaptat nevoilor clientului si dimensiunilor spatiului sau, iar aceste articole nu ajung sa fie postate pe site-ul nostru. Vom profita de canalul de Youtube pentru a prezenta si mobilierul din inox atipic, realizat pe baza de comanda.
 
Producem hote profesionale si mobilier din inox de 3 DECENII (wow, pare mult!). Lucram cu multa atentie, daruire si respect pentru utilizator. Garantam ca produsele noastre sunt fabricate doar din materiale de cea mai buna calitate, ca vor trece cu brio testul trecerii timpului si ca vor rezista eroic in conditii de utilizare intensa. Speram ca acest canal de Youtube sa te ajute sa iti faci o idee cat mai clara despre modul nostru de lucru, sa reflecte atentia pe care o acordam detaliilor si finisajelor, dar si pasiunea cu care lucram zi de zi.
 
Ne dorim ca postarile noastre de pe Youtube  sa fie interesante pentru tine si vom incerca sa prezentam videoclipuri relevante, in legatura directa cu activitatea noastra. Te invitam sa utilizezi cu curaj sectiunea Comentarii a videoclipurilor, in cazul in care ai nelamuriri, sugestii sau iti sunt necasare mai multe informatii. Bineinteles, ne-am bucura sa te abonezi la canalul nostru de Youtube pentru ca in felul acesta te putem tine la curent cu noutatile si cu postarile noastre.
 
Sa auzim de bine!
 
F.D. Firmex