»
Spalatoare si chiuvete din inox » Chiuvete din inox » Chiuveta din inox actionare la genunchi 500x350 mm apa calda si apa rece


Livrare Rapida !

Calitate garantata!

Pret de producator!

Chiuveta din inox actionare la genunchi 500x350 mm apa calda si apa rece

Pret: 690.00 Lei
(nu include TVA)
Cod: CG-50-35-FP


Chiuveta din inox profesionala cu actionare la genunchi 500x350 mm cu mixer apa calda si apa rece este ideala pentru spalarea si igienizarea mainilor!

Spalatul frecvent pe maini, intr-un mod corespunzator, reprezinta o metoda simpla si eficienta prin intermediul careia evitam imbolnavirea si raspandirea bolilor. Chiuveta pentru spalarea si igienizarea mainilor este indicat sa fie usor accesibila in bucatarii comerciale, fast food-uri, laboratoare de cofetarie, cabinete medicale, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, sau chiar in saloane de infrumusetare.

Caracteristici:
  • chiuveta pentru bucatar / personal / medici / clienti
  • chiuveta ideala pentru spalarea si igienizarea mainilor
  • pachet complet pentru montaj: chiuveta + baterie + ventil + mixer apa rece si apa calda
  • dimensiuni chiuveta (Lxlxh): 500x350x300mm
  • dimensiuni cuva (Lxlxh): 355x265x125 mm
  • cuva cu forma trapezoidala
  • structura realizata integral din inox cu finisaje satinate tip Scotch Brite
  • actionarea se face prin presarea cu genunchiul a butonului aflat pe peretele din fata al chiuvetei
  • rebord 60 mm
Disponibilitate: IN STOC

Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe informatii!

F.D. Firmex este importator direct si comecializeaza o gama variata de chiuvete din inox, chiuvete din inox cu actionare la genunchi, chiuvete din inox cu actionare la picior, cuve din inox si spalatoare din inox. Venim in intampinarea nevoilor clientilor cu multiple optiuni si dimensiuni de chiuvete profesionale din inox, care sa se potriveasca perfect in orice bucatarie comerciala, bucatarie industriala sau bucatarie de restaurant. Spalatoarele din inox asamblate si comercializate de F.D. Firmex sunt confectionate exclusiv din otel inoxidabil de calitate superioara, corespund  normelor legislative in vigoare si garanteaza un raport calitate-pret optim. Finisajul satinat tip Scotch Brite confera un aspect atractiv si ascunde eventualele semne de uzura, pete, zgarieturi si depuneri de calcar ce pot sa apara in timp pe cuvele, chiuvetele sau spalatoarele din inox. Suprafata neporoasa a cuvelor, chiuvetelor sau spalatoarelor din otel inoxidabil respinge murdaria, reduce semnificativ timpul de curatare si de intretinere, generand o durata de viata crescuta a produsului.